Fitnessfashion
by Wenche

Jeg gir deg profesjonell og personlig oppfølging, og i samarbeid kommer vi frem til din drømmebikini.
Jeg vet hvor viktig din on-stage performance er!

Om meg

Det er jeg som er Wenche i  Fitnessfashion by Wenche. Jeg har selv konkurrert for en del år (og kilo:-)) siden. Jeg ønsket meg den gang en personlig tilpasset bikini men fant at det ikke var like enkelt som jeg trodde. 
Det var da jeg fant ut at jeg ville gjøre noe med dette! Jeg tilbyr deg profesjonell og personlig oppfølging. Sammen kommer vi frem til din drømmebikini. Mulighetene er mange!

Det er meg du møter fra første kontakt og frem til ferdig produkt og levering Jeg følger deg hele veien gjennom prosessen og setter av god tid til hver og en av dere. Jeg gir deg veiledning i valg av stoff og dekor, tar mål, syr, prøver og  kvalitetssikrer før levering.

Når det innimellom er travelt har jeg noen gode hjelpere som stepper inn.

 

 

 

 

 

Profilbilde
design

Unikt og spennende design
– skreddersydd for deg!

Hos meg får du profesjonell, nær og personlig service. Hit kan du gjerne komme for å se alle stoffene og den flotte dekoren jeg har. Her tar jeg mål av deg og prøver poseringstøyet. Bor du langt unna og ikke har mulighet til å komme til meg får du allikevel god og tett oppfølging. Du får tøyet tilsendt for prøving før dekorering slik at vi er helt sikre på at vi har kommet frem til det perfekte produktet for deg.

Mitt hovedmål er at du skal føle deg trygg, komfortabel og involvert. Velger du å få ditt poseringstøy sydd av meg får du selv bidra til design og dekor ved å komme med dine egne innspill ved hjelp av f.eks. bilder du har sett. Det er det som bidrar til at mitt design både er unikt og et spennende valg for deg som skal stille i konkurranse.

Mitt mål er å oppfylle dine forventninger!

levering

Fra kontakt til levering

Når vi har gjort en avtale, reserveres tid for søm av din bikini og du mottar faktura for betaling av forskudd. Vi kommer deretter til å treffes i Sandefjord for å komme frem til hva du ønsker av farger og dekor.

Ca 5 uker før konkurransen tar vi mål av deg. Er det vanskelig for deg å komme til Sandefjord, sender jeg deg fargeprøver og etter hvert modellprøver. Ved hjelp av målinger og bilder kommer vi frem til din størrelse.

Jeg syr deretter din bikini og prøver den på deg før dekorering. Du får bikinien overlevert senest 1 uke før konkurransen.