Fitnessfashion
by Wenche

Vi gir deg profesjonell og personlig oppfølging, og i samarbeid kommer vi frem til din drømmebikini.
Vi vet hvor viktig din on-stage performance er!

design

Unikt og spennende design
– skreddersydd for deg!

Hos oss får du profesjonell, nær og personlig service. Hit kan du gjerne komme for å se alle stoffene og den flotte dekoren vi har. Her tar jeg mål av deg og prøver poseringstøyet. Bor du langt unna og ikke har mulighet til å komme til oss får du allikevel god og tett oppfølging. Du får tøyet tilsendt for prøving før vi dekorerer slik at vi er helt sikre på at vi har kommet frem til det perfekte produktet for deg.

Om oss

Meg møter du i din første kontakt med Fitnessfashion By Wenche. Jeg følger deg hele veien gjennom prosessen og setter av god tid til hver og en av dere. Veiledning i valg av stoff og dekor, måltaging, søm, prøving og siste kvalitetssikring før levering utfører jeg.

Mette er vår kreative dekoratør som følger dine ønsker.

Kari-Ann er vår dyktig syerske med lang erfaring. Hun er utdannet i mønsterkonstruksjon og måltilpasning. Hennes kunnskap bidrar til at vårt produkt er i stadig utvikling.

oss3

Vårt hovedmål er at du skal føle deg trygg, komfortabel og involvert. Velger du å få ditt poseringstøy sydd hos oss får du selv bidra til design og dekor ved å komme med dine egne innspill ved hjelp av f.eks. bilder du har sett. Det er det som bidrar til at vårt design både er unikt og et spennende valg for deg som skal stille i konkurranse.

Vårt mål er å oppfylle dine forventninger!

levering

Fra kontakt til levering

Når vi har gjort en avtale, reserveres tid for søm av din bikini og du mottar faktura for betaling av forskudd. Vi kommer deretter til å treffes i Sandefjord for å komme frem til hva du ønsker av farger og dekor.

Ca 5 uker før konkurransen tar vi mål av deg. Er det vanskelig for deg å komme til Sandefjord, sender vi deg fargeprøver og etter hvert modellprøver. Ved hjelp av målinger og bilder kommer vi frem til din størrelse.

Vi syr deretter din bikini og prøver den på deg før vi dekorerer. Du får bikinien overlevert senest 1 uke før konkurransen.